Antivirusprogram.nu

Skaffa rätt skydd mot virus, trojaner, worms, spionprogram och spam

 

Köp direkt

Här finns direktlänkar till de antivirus-lösningar som Antivirusprogram.nu rekommenderar för hemanvändare i Sverige. Detta för att underlätta för dig som vill ha en säker lösning utan att spendera timme efter timme att leta.

Vi har redan utvärderat programmen och deras stabilitet och använder själva dessa antivirusprogram både till oss och våra kunder, familj, vänner och bekanta.

Dessa ger dig också möjlighet att ha ett helhetsskydd från en och samma antivirus-tillverkare, med allt från antivirus till brandväggar och spamskydd!

Snabbtips: Köp antivirusprogram & brandvägg

Rekomenderade säkerhetsprogram


På denna sida hittar du program som vi rekomenderar att du testar och använder. Använd gärna denna sida för att reda ut begrepp och frågor som du undrar över då vi själva tycker det är vitkigt att sprida information om dagens situation, virusattacker, spamstatus och hur man ska hålla sig inom tryggheten och slippa oroa sig över krashade datorer och virusinfektioner.

 

Antivirusprogram

Vill du köpa Antivirus kan du göra det antingen från Virusprogram.se eller från Virusskydd.net. De har både köpguider och förslag på bra antivirusskydd för dig som har förstått vikten av ett bra skydd till din dator. Här nedan finns direktlänkar för dig som redan bestämt dig.

 • Kaspersky Antivirus 6.0
 • PAL ER Antivirus
 • Brandväggar

  I dagens datorsamhälle är det av yttersta vikt att din dator är utrustad med en så kallad brandvägg (även kallad firewall). Firewalls är ett datorprogram som automatiskt granskar trafiken in och ut från din dator till Internet för att avgöra vad som är OK data-trafik eller vad som kan tänkas vara skadligt för din dator. Genom att ha en brandvägg installerad på din dator klarar du dig oftast betydligt längre utan att drabbas av diverse Worms och andra spam-attacker.

 • McAfee Firewall
 • Spyware

  Spyware är benämningen för de program som oftast ligger inbäddade i andra program eller filter. Detta kan t.ex. vara om du får en rolig skärmsläckare till din epost-adress så kan det i själva verket vara en förtäckt spyware-programvara som installerar sig själv på din dator under tiden du tittar på den roliga skärmsläckaren eller vad det nu må vara

  Efter att spyware-programmet har installerat sig på din dator kan det i princip göra vad som helst; exempelvis avlyssna dina tangentbordstryckningar när du loggar på hos din Internetbank. På sä sätt kan känsliga uppgifter och lösenord komma ut till obehöriga. För att undvika att få spyware på din dator ska du självklart inte installera eller klicka på några program som kommer med email till dig från någon som du inte känner. Dessutom bör du ha ett antivirusprogram som ger dig skydd mot virus.

 • McAfee AntiSpyware
 • Adware

  Adware är en slags spyware-program som ofta har inriktningen mot att visa reklam eller på annat sätt manipulera din dator direkt snarare än att samla in information för att brottslingar sedan ska använda det. En vanlig adware som sprids som en löpeld på Internet är den som resulterar i popup-reklam när man besöker t.ex. google.se och andra sajter som inte alls i själva verket har någon reklam eller allra minsta popup-fönster. Detta är istället reklam som visas av adware-programmet vilket innebär att skaparen och spridaren av adware-programvaran tjänar pengar istället. I och med detta kan man vara lite extra uppmärksam om det börjar komma extra mycket popup-fönster eller visas reklam på webbsidor som man inte tycker borde ha någon reklam egentligen. Bästa lösningen också på detta problem är givetvis att skaffa sig ett fungerande och prisvärt antivirusprogram.

 • Adware remover - (Gratis testnedladdning)
 • Spamskydd

  Behöver du hjälp med att få bort spam så kan bör du införskaffa ett Spamskydd omedelbart! Spam är benämningen på obeställd skräppost vilket ofta innehäller diverse reklamerbjudanden av varierande kvalité. Ursprungligen kommer namnet från en skinksort i USA som hade namnet SPAM vilka höll en ytterst dålig kvalité samtidigt som stora annonskampanjer gjordes för just SPAM.

  För att skydda dig mot obeställd reklam och annan SPAM-post så bör du skaffa ett spamskydd som använder sig av ett s.k. spam-filter. Spam-filter används för att sortera ut riktiga mail och särskilja dem från spam-email.

 • McAfee Spamkiller
 • Popup-blocker

  Har du tröttnat på alla popup-fönster som evigt stör mitt i ditt surfande eller när du läser en artikel eller tidning på Internet? Då är det hög tid att skaffa en popup-blockerare. Dessa program hindrar reklamfönster från att poppa fram utan att du gjort något. Det finns mängder med olika popup-blockerar-program så brist på alternativ ska knappast få hindra dig från att skaffa ett bot mot reklamfönstren!

 • Popup stopper