Antivirusprogram.nu

Skaffa rätt skydd mot virus, trojaner, worms, spionprogram och spam

 

BitDefender


BitDefender är antivirusprogrammet för dig som vill köpa ett antivirusprogram som är prisvärt och samtidigt slippa bekymmer. Antivirusprogrammet är speciellt utformat för din hem-pc och skyddar din dator med hjälp av en speciell teknik som inte bara skyddar mot världens flesta kända virus men också skyddar mot okända virus. Antivirusprogrammet från BitDefender identifierar nya virus med en speciell teknik vilket ger ett mycket bra helhetsskydd mot virus.

 

Köp BitDefender och skydda din dator mot s.k. root-kit, spyware, skadliga webbsidor, e-post virus, virus via messenger och andra chat-program, uppringnings-virus och mycket mer. Du får inte bara antivirusprogram men också brandvägg, antispyware och antispam i samma programvara!

 

Antivirusprogrammet BitDefender ger dig möjligheten att inte bara ta bort filerna som viruset har infekterat men ger dig också möjlighet att rensa viruset från den infekterade filen. På det sättet finns möjlighet att rädda infekterade filer även om du redan i dagsläget har en infekterad dator. Detta kanske rent av är den huvudsakliga anledningen till att du idag är här och ska köpa BitDefender? Idag är en alldeles utmärkt dag för detta då erbjudandet som finns är mycket förmånligt...

 

Köp BitDefender och få skydd till TVÅ datorer under TVÅ år till samma pris som för en dator och ett år. Köp och ladda ner direkt via länkarna nedan.

 

  • BitDefender Antivirus Plus v10 - Antivirus, antispam, antispyware och brandvägg.
  • BitDefender Internet Security v10 - Antivirus, antispam, antispyware, brandvägg och även föräldra-kontroll av rättigheter samt begränsningar på datorn.